Facebook #wijzijnnoav Nieuws

2 days ago

HV NOAV

ObstacleRun 2018!! Weer een top opkomst!! #wijzijnnoav #obstaclerun #sponsorloop ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

HV NOAV

Morgen obstacle run 💪🏻.

Voor diegenen die al eerder in de sporthal aanwezig zijn of moeten herstellen van de obstacle run...... er is tomaten en kippesoep, tosti’s en broodjes in de keuken/kantine verkrijgbaar 😋.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

HV NOAV

🤾🏼‍♀️Voorbereiding in volle gang🤾🏼‍♂️
HS1 en DA1 waren hard aan de slag bij Sportinstituut Hofman en DS1 vloog door de lucht tijdens de Jumpfit-les in Geleen 💪🏼
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

HV NOAV

Op 21 september zal in de Reinoudhal de 4de editie van de obstaclerun plaatsvinden. De NOAV versie van een sponsorloop. De kinderen rennen geen gewone rondjes, maar moeten verschillende obstacles trotseren. Per ronde die ze afleggen worden zij gesponsord door familie, kennis etc.
Dit jaar hebben we weer groter uitgepakt dan andere jaren, want we hebben maar liefs 56 meter aan kussens.

Er zal gerend worden in 2 groepen. De jongste leden en de oudste leden zullen samen rennen. Het programma zal zo spoedig mogelijk online verschijnen.

Zoals elk jaar hebben wij een prijs voor het lid dat het meeste geld bij elkaar haalt en het team dat als totaal het meeste geld bij elkaar rent.
Maar om de creativiteit van de teams te testen, hebben we dit jaar ook een orginaliteitsprijs. Deze prijs is voor het team dat het orgineelste meerent, denk hierbij aan dresscode, schmink. Nouja dit zijn tips, maar wij denken dat jullie veel origineler zijn!!

Wij zien jullie allemaal op vrijdag 21 september in de Reinoudhal. En zorg dat je sponsors je komen aanmoedigen! Dan zien zij meteen hoe goed je het doet!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

HV NOAV

Lekker bezig meiden💪.

Robert En Miriam
Dames C1 volop bezig met voorbereidingen nieuwe seizoen!
Al een aantal weken zijn de meiden met veel enthousaistme en leergierigheid aan het trainen en oefenwedstrijden aan het spelen. Het harde werken begint zijn "vruchten af te werpen"! Vandaag Trudocup in st. Truiden gespeeld en verdient gewonnen!
... See MoreSee Less

View on Facebook