Facebook #wijzijnnoav Nieuws

4 weeks ago

HV NOAV

“De kop is eraf"!

Eind september zijn de meiden C1 gestart met de competitie. Hun eerste jaar in de landelijke jeugddivisie. Een stapje hoger, sneller....

Trots mogen ze zijn op de 2 overwinningen in de eerste drie wedstrijden. Ze hebben er hard voor moeten werken....... iedere week maken ze kleine stapjes in hun ontwikkeling.

Gisteren zijn de meiden samen met de meiden B naar Kwintsheul afgereisd. Gespeeld werd tegen Quintus en Aalsmeer. Het fysieke verschil was (te) groot, maar ook van deze wedstrijden hebben ze zeker weer iets geleerd. 😉
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

HV NOAV

ObstacleRun 2018!! Weer een top opkomst!! #wijzijnnoav #obstaclerun #sponsorloop ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

HV NOAV

Morgen obstacle run 💪🏻.

Voor diegenen die al eerder in de sporthal aanwezig zijn of moeten herstellen van de obstacle run...... er is tomaten en kippesoep, tosti’s en broodjes in de keuken/kantine verkrijgbaar 😋.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

HV NOAV

🤾🏼‍♀️Voorbereiding in volle gang🤾🏼‍♂️
HS1 en DA1 waren hard aan de slag bij Sportinstituut Hofman en DS1 vloog door de lucht tijdens de Jumpfit-les in Geleen 💪🏼
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

HV NOAV

Op 21 september zal in de Reinoudhal de 4de editie van de obstaclerun plaatsvinden. De NOAV versie van een sponsorloop. De kinderen rennen geen gewone rondjes, maar moeten verschillende obstacles trotseren. Per ronde die ze afleggen worden zij gesponsord door familie, kennis etc.
Dit jaar hebben we weer groter uitgepakt dan andere jaren, want we hebben maar liefs 56 meter aan kussens.

Er zal gerend worden in 2 groepen. De jongste leden en de oudste leden zullen samen rennen. Het programma zal zo spoedig mogelijk online verschijnen.

Zoals elk jaar hebben wij een prijs voor het lid dat het meeste geld bij elkaar haalt en het team dat als totaal het meeste geld bij elkaar rent.
Maar om de creativiteit van de teams te testen, hebben we dit jaar ook een orginaliteitsprijs. Deze prijs is voor het team dat het orgineelste meerent, denk hierbij aan dresscode, schmink. Nouja dit zijn tips, maar wij denken dat jullie veel origineler zijn!!

Wij zien jullie allemaal op vrijdag 21 september in de Reinoudhal. En zorg dat je sponsors je komen aanmoedigen! Dan zien zij meteen hoe goed je het doet!
... See MoreSee Less

View on Facebook