Voorwoord wedstrijdbulletin zaterdag 26 oktober

In Nieuws by Roger Jennen

Welkom bezoekers, supporters en sponsors

Het seizoen is met de ingang van de herfst weer gestart en de eerste thuiswedstrijden van teams hebben weer plaats gevonden. Aan de belangstelling te merken heeft u ook de weg naar onze Reinoudhal weer gevonden getuige de goed bezochte wedstrijden van de teams.

Vanavond staat de tweede thuiswedstrijd van onze Dames en Heren seniorenteams gepland en we willen u er nog op opmerkzaam maken dat NOAV met ingang van dit seizoen ook een seizoenkaart hanteert. We bieden wedstrijden op de zaterdag avond aan voor € 17,50 voor alle 11 wedstrijden. Het maakt niet uit of u alleen de Heren wil toejuichen of alleen de Dames of het handbal spel geweldig vindt en beide wedstrijden geniet. Voor de trouwe bezoeker is dit een korting van 20 % t.o.v. de losse entreeprijs van 2 Euro per avond.

Het afgelopen seizoen is NOAV als vereniging gegroeid naar 23 teams en dat heeft zijn weerslag gehad op onze voorbereiding om alle teams juist en correct bezet te hebben en krijgen. Dit is redelijk tot bijna compleet gelukt maar versterking is nog altijd gewenst, zowel bij jeugdteams als senioren teams. Bij sommige teams zoeken we nog aanvulling voor de teams als bv. Keepsters voor DS2 en 3. Wanneer u zelf interesse heeft of iemand kent die interesse heeft maar nog een zetje nodig heeft, laat het ons weten. Onze teams staan te trappelen van ongeduld om nieuwe leden te verwelkomen.

Met de start van het seizoen start ook de voorbereiding voor de “neven” activiteiten van een vereniging. Zo is er in de basis een plan voor bv. Het jeugdkamp 2020, voor onze jeugd altijd een ware happening. Maar op kortere termijn staan al activiteiten als Sinterklaas ochtend en oliebollenactie gepland. We willen nu alvast een ieder aangeven dat de Sinterklaas ochtend gepland staat voor zondag 1 december rond 10.00 uur startend. De oliebollen actie staat dan 4 weken later gepland op zondag 29 december, ook rond 10.00 uur start van de verkoop langs de deuren in Susteren.

Met de oliebollenactie als kantelpunt hebben we ook de eerste competitiehelft er al weer op zitten. Het lijkt nog ver weg maar is in een vloek voorbij. Tegen de wisseling van de competitiehelft is het vaak ook duidelijk wie voor de prijzen kan gaan. Nadere teams weten wat men kan verwachten en hoe met plezier de competitie tot een goed einde te brengen met een correct verwachting patroon. NOAV kent zowel prestatief als recreatief handbal maar streeft vooral naar gezellig plezierig  samen sporten.

Voor nu wensen we u veel plezier en veel sportieve spannende wedstrijden startende met onze jeugd wedstrijden gedurende de ochtenden en middagen en als afsluiting op deze zaterdag de senioren 1 wedstrijden.

Veel plezier bij onze wedstrijden namens Bestuur en leden HV NOAV.