Voorwoord wedstrijdbulletin zaterdag 2 november

In Nieuws by Roger Jennen

Welkom bezoekers, supporters en sponsors
De eerste thuiswedstrijd speelavonden zitten er weer op en we kunnen vast stellen dat u de weg naar onze Reinoudhal weer gevonden hebt. Gelukkig zijn het niet alleen de zaterdag avonden welke goed bezocht worden maar ook de sterren van de toekomst wedstrijden van onze jeugdteams die veel belangstelling trekken. Ook op de zondagen zien we een toenemend aantal toeschouwers. Namens al onze spelende leden willen we u hier alvast voor bedanken. Het wordt ervaren als een geweldige steun en legt ook wat druk op prestaties leveren. Voor hun een uitdaging en voor u extra spannende wedstrijden, snijdt het mes aan twee kanten.
In sommige wedstrijden merken we dat het aanmoedigen zeer sterk aanwezig is. Ook het feit dat er veel oud spelende leden bij zitten maakt dan dat er inhoudelijk mee gedacht wordt omtrent wat te doen of hoe er gereageerd dient te worden. Zoals al vaker gevraagd, heb daar aub respect voor een ieder. Iedereen bij het handbalspel betrokken doet dit voor zijn of haar plezier en tracht dit zo goed mogelijk te doen. Aanmoedigingen of opmerkingen over het spel worden in onze hal versterkt gehoord door de bouw en akoestiek van de hal. Wees daar bedacht op, soms kunnen goed bedoelde aanmoedigingen kwetsend over komen terwijl wij NOAV leden, weten dat dit niet het geval is. Denk hier eens over na en bedenk bij opmerkingen welk volume daar bij hoort. Een laatste punt over de aanmoedigingen is het feit dat niet overal het publiek in grote getalen aanwezig is. Dan valt een opmerking of aanmoediging al snel in het niet.
Wij zijn en blijven trots op ons publiek en vinden de passie geweldig, het moet zich alleen niet tegen ons keren.
Tijdens deze wedstrijd avond denken onze jongsten alweer 4 weken vooruit en hopen op een geweldige en leuke maar bovenal gezellige Sinterklaasviering.  We geven nu alvast aan een ieder aan dat de
Sinterklaas ochtend gepland staat voor zondag 1 December rond 10.00 uur.
De oliebollen actie staat dan 4 weken later gepland op zondag 29 December, ook rond 10.00 uur start van de verkoop langs de deuren in Susteren.
Kleine huishoudelijke mededeling, het helpt ons de staf rondom de spelende teams en Stichting Menswel enorm indien u bij het verlaten van de tribunes deze schoon achter laat en zeker eventueel gebroken glas, etc. opruimt.
Dat maakt dat we de hal vertrouwd en vlot na afloop van de wedstrijden achter kunnen laten. Alvast een woord van dank voor uw hulp.
Voor nu wensen we u veel plezier en veel sportieve spannende wedstrijden startende met onze jeugd wedstrijden gedurende de ochtenden en middagen en als afsluiting op deze zaterdag de senioren 1 wedstrijden.
Veel plezier bij onze wedstrijden namens
Bestuur en leden HV NOAV.