Voorwoord wedstrijdbulletin zaterdag 15 december

In Nieuws by Roger Jennen

Voorwoord wedstrijdboekje seizoen 2018/2019

Vanavond de laatste thuis wedstrijd in de eerste competitie helft van onze beide senioren 1 teams. We zien sterk wisselende beelden van de beide teams waarbij wel duidelijk is dat de inbreng van spelers uit de A jeugd het spel verandert. Bij Dames senioren zien we dat dit na ruim 1 ½ jaar al wat meer routine geeft. Bij Heren senioren zien we dat zaken nog moeten groeien. Het tekent echter wel de weg naar een gezonde toekomst voor NOAV.

Nu de eerste helft van de competitie teneinde komt, kent men alle teams en heeft men er al eens tegen gespeeld. Dit geeft vaak een insteek voor de return in de tweede competitie helft en maakt dat men weet wanneer de meest belangrijke wedstrijden gepland staan. Doel is om klassenbehoud veilig te stellen. Dit zou voor beide Senioren teams haalbaar moeten zijn.

Met het verstrijken van de eerste competitiehelft komt ook weer een jaar ten einde. Het jaar 2018 is een jaar waarin we NOAV hebben zien veranderen naar een vereniging die steeds meer is dan alleen een handbal sportvereniging. Er waren al veel zaken extra binnen NOAV geregeld,  in 2018 hebben we die lijn verder door getrokken. Alles gericht op zowel prestatief als recreatief verantwoord te kunnen sporten. Hier horen zaken als krachtsport, stabiliteit, voeding maar ook plezier en uitjes bij. Die omslag hebben we in 2018 verder kunnen door voeren.

Ook in 2018 hebben we ons logo vernieuwd, een nieuwe kleding lijn qua shirts ontworpen om onze nieuwe aanpak op meerdere fronten te laten blijken. Afwijkend deze keer is dat we de nieuwe lijn nu eerst hebben door gezet voor onze jeugdteams. De Senioren teams zullen snel volgen.

2018 was ook een jaar waarin we als NOAV definitief afscheid van ons eigen complex moesten omzetten naar een nieuwe begroting gebaseerd op de Reinoudhal Dit vergde veel nieuwe aanzetten om ook onze inkomsten te vergroten en nieuwe afspraken te maken met onze gemeente omtrent hoe zaken qua extra kosten te verwerken in een nieuwe begroting. Gelukkig konden we dit alles afsluiten voor einde van 2018 waardoor we volledig vernieuwd 2019 kunnen starten.

Voor nu rest ons u allen een prettige kerst te wensen en een gelukkig en gezond 2019. We hopen u ook in 2019 te mogen verwelkomen om onze teams aan te moedigen.

 

Bestuur en PR commissie HV NOAV