Voorwoord wedstrijdbulletin 9 maart

In Nieuws by Roger Jennen

Welkom bezoekers, supporters en sponsors

Carnaval ligt al weer enkele dagen achter ons en vanavond gaan we zien of de goede lijn van onze HS1 en DS1 door getrokken kan worden in opnieuw een avond waarbij beide teams de punten thuis houden. De vorige thuiswedstrijd avond is dat gelukt en hing er een geweldige sfeer in onze Reinoudhal. Die sfeer was al aanwezig door de geweldige partij handbal die onze jeugd Dames B1 vertoonden tegen hun directe concurrent. Met fris en fruitig spel maar ook karakter en doorzetting, wisten Dames jeugd B1 de tegenstander af te troeven en stelden zo hun kampioenschap veilig. Na afloop gaf dit een geweldige ontlading van emoties, ook bij de vele trotse pappa’s en mamma’s. Dit kampioenschap is voor B1, maar ook NOAV belangrijk daar het recht geeft op deelname aan het NK op 13 april. Het lijkt nog ver weg maar de B1 is al gestart met de voorbereiding en hoopt over enkele weken ook daar bij het NK goed voor de dag te komen. Misschien wel met een mooie verrassing. De tijd zal het leren.

Met het einde van het seizoen in zicht, gaat ook de voorbereiding weer starten voor het volgende seizoen en de samenstellingen van de teams. Zoals bekend striven we er altijd na om voor iedere speller/speelster de juiste uitdaging te hebben door hunt e plaatsen in het juiste team. Dit is geen gemakkelijke klus en stelt trainers/coaches vaak voor een dilemma. Houd ik de groep bij elkaar en accepter dat niet een ieder een uitdaging heft of kies ik er toch voor naar het individuele belang van een teamlid te kijken. Gelukkig zien we dat alle trainers/coaches hier de juiste weg in kiezen en ook niet uit het oog verliezen dat het uiteindelijk leuk moet zijn voor een ieder. Prestatief en recreatief kunnen in een vereniging maar misschien niet altijd binnen een team. We doen ons best om ook voor komend seizoen weer de juiste keuzes te maken. Alle info verloopt dadelijk weer via trainers en coaches al dan niet in gezamenlijke mededelingen.

Nieuw zal zijn dat we waarschijnlijk al vroegtijdig wisselen indien dit aan de orde is en we geen deelname kiezen van de Lente competitie die steeds minder teams en wedstrijden bevat. We kiezen er voor het eerst voor om wat meer toernooien te gaan spleen in mogelijk de nieuwe samenstellingen. Dat maakt dat de voorbereidingen en het wennen eigenlijk al snel starten na de verstreken competitie. We vetrouwen er op dat u deze keuzes begrijpt. Waarschijnlijk gaan we zelfs ook eigen toenooien organiseren voor de diverse teams. We houden up op de hoogte.

Voor nu wensen we u veel plezier en veel sportieve spannende wedstrijden startende met onze jeugd wedstrijden gedurende de ochtenden en middagen met als afsluiting op de zaterdag de senioren 1 wesdtrijden. Op de zondagen staan vaak in de ochtend en vroege middag nog  de afsluitende wedstrijden van veelal Dames a, Dames senioren 2 of Heren A op het programma.

Veel plezier bij onze wedstrijden namens Bestuur en leden HV NOAV.