Voorwoord wedstrijdbulletin 9 februari

In Nieuws by Roger Jennen

Welkom bezoekers, sponsors, sportvrienden en leden van HV NOAV

Met carnaval in zicht kunnen we stellen dat het einde van het seizoen ook in zicht komt. Een seizoen met twee gezichten kijkende naar onze Dames en Heren senioren teams. Bij Dames senioren zagen we een bliksem start en race naar het einde van het jaar met zeer mooi en attractief handbal en veel gewonenen wedstrijden met als belonging een gedeelde tweede plaats in de competitive en net verloren wedstrijden van de nummer 1 en 2. Bij onze Heren senioren zagen we een haperende start en veel verloren wedstrijden met als afwijkende situatie vele malen een verloren wedstrijd met meer dan 30 goals gescoord. Normaliter is meer dan 30 goals een winst maar helaas bleek dat niet het geval. De aanval was goed maar de verdediging minder.
Nu na de wisseling van de competitive zien we een omgedraaide wereld. Heren senioren lijken zich te herpakken en staan hun mannetje en pakken punten. Dat geeft aanleiding te denken dat men het tij kan keren. Zeker met de steun van het thuis publiek. De Heren verdienen dit ook want men speelt mooi en attractief handbal met snelheid. De komende wedstrijden worden dan ook cruciaal om nog wat te stijgen op de ranglijst.
Bij onze Dames senioren zien we dat men de vorm van voor kerst kwijt is geraakt en men nu zwalkend is en zoekende naar hoe men zaken kan keren. Het spel is niet wezenlijk verandert maar het vertrouwen dat men de wedstrijd kan winnen lijkt soms niet aanwezig en tegenstanders lijken dat te merken. Toch kunnen we hier ook constateren dat het spel er is en we de zaak kunnen omdraaien, zeker met het publiek als EEN NOAV FAMILIE achter hun. Met nog slechts enkele wedstrijden te gaan zeker geen onmogelijke taak. Laat u daarom horen en juich onze Dames senioren naar een overwinning.

Binnen onze jeugd teams zien we dat meerdere teams op kampioen koers liggen. Voor een van onze teams betekent dit zelfs deelname aan het NK in april. We hebben het dan over dames jeugd B1 die royaal meer punten hebben dan nummer 2 en waarbij nummer 1 en 2 naar het NK mogen.
We wensen Dames jeugd B1 nu al veel success en hopen dat men op het NK ook mee kan doen voor de prijzen.

Voor nu wensen we u veel plezier en veel sportieve, spannende wedstrijden startende met onze jeugd wedstrijden gedurende de ochtenden en middagen met als afsluiting op de zaterdag de senioren 1 wesdtrijden.
Op de zondagen staan vaak in de ochtend en vroege middag nog de afsluitende wedstrijden van veelal Dames a, Dames senioren 2 of
Heren A op het programma.

Bestuur en PR commisie HV NOAV