Voorwoord wedstrijdbulletin 8 februari

In Nieuws by Roger Jennen

De eerste maand van 2020 zit er weer op en het einde van het seizoen werpt zijn schaduw vooruit. Van een winter is nog geen sprake geweest en dat is een vreemde gewaarwording. Carnaval staat met nog 3 weken te gaan bij velen van ons in het vizier en dat maakt extra moeilijke weken voor onze leden. Men wil vaak aan alles deelnemen en ook een zo hoog mogelijke prestatie leveren. Vraag is dan of je dat lichamelijk kunt bolwerken en waar de prioriteit ligt. We doen er alles aan om zeer bedacht zaken te benaderen en ook uit te voeren en hopen/verwachten dat we geen terugval krijgen bij teams of langdurige blessures zien optreden. De verantwoordelijkheid ligt bij ieder lid afzonderlijk.
In het voorgaande weekeinde waarin Dames en Heren senioren 1 een thuis wedstrijd hadden, bleven in beide wedstrijden de volledige punten in Susteren. Bij Heren senioren een zeer welkome opsteker. Immers bij Heren zien we dat men nog steeds in de onderste regionen verkeert en het een hele kluif wordt om daar weg te geraken. Puike prestaties zetten tegen sterker geachte tegenstanders, zoals ook vanavond, is een must voor behoud van hoofdklasse. In deze strijd kunnen onze Heren senioren uw steun zeer goed gebruiken, dus laat u sportief en met respect voor een ieder horen.
Dames senioren 1 zet de ingeslagen weg goed door en onze Dames senioren 1 staan nog altijd op een mooie tweede plaats. Een mooie positie met leuk, aanvallend en soms zeer effectief handbal. Om de spanning te behouden zien we ook zo nu en dan een ploeg die plotsklaps stagneert en het moeilijk heeft. Dit seizoen zien we dan veerkracht ontstaan en alsnog het tij keren. Ook onze Dames senioren kunnen uw steun goed gebruiken.
Met het naderende voorjaar zien onze jeugdleden ook weer het jeugdkamp naderen. Ook dit jaar zien we weer een grote run op deelname en we kunnen trots melden dat jeugdkamp 2020 alweer bijna vol is. Jeugdcommissie is drukdoende het programma te maken en planning rond te krijgen. Jeugdkamp zal plaats vinden van 17- 20 april 2020.
Mogelijk tot vervelens toe willen we u vragen om bij het verlaten van de tribune zoveel mogelijk afval mee te nemen en in de daarvoor bedoelde afvalbakken te gooien. Dat helpt het team dat de kantine dienst bezet en onze halbeheerder met het tijdig afsluiten van de wedstrijdavond. Voor u een kleine moeite en voor ons een groot gemak. Bedankt voor uw hulp en begrip.
Voor nu bedanken we voor alle steun en support en spreken de wens uit dat dit gedurende 2020 blijft. Het geeft onze teams kracht en moed om niet op te geven en door te gaan. Bedankt hiervoor

Veel plezier bij onze wedstrijden
namens alle leden en bestuur HV NOAV