voorwoord wedstrijdbulletin 30 november

In Nieuws by Roger Jennen

Welkom bezoekers, supporters en sponsors

Het seizoen vordert al weer gestaag en de dagen worden donkerder en korter. Voor onze team betekent dit dat men langzaam maar zeker ervaart hoe zaken binnen het team lopen en waar de uitdagingen zitten, dit omdat deze tijd langzaam het keerpunt in de competitie korter bij brengt. Wanneer we kijken naar onze teams dan zien we dat het op sommige plaatsen voortreffelijk loopt en leuk spel en winst soms wekelijks te zien zijn. We zien ook teams die het wat moeilijker hebben met wel redelijk spel en inzet maar waar soms in enkele minuten een fikse achterstand wordt opgelopen. Ook dat is handbal. Toch denken we dat alle teams op hun plaats zijn in de competities waarin ze spelen en men zeker mee moet kunnen doen. Voor sommigen zal dit voor een kampioenschap zijn, voor anderen een goede plaats in de middenmoot. We steven naar zowel breedte sport als prestatie teams. Dat vraagt veel van de organisatie en inzet van de vele vrijwilligers. Gelukkig lijken we het nog allemaal te redden.

Na deze wedstrijd avond is er voor onze jongsten onder ons een spannende tijd. Sinterklaas zal op zondag 1 december onze vereniging bezoeken en voor onze jongsten een attentie hebben. De Sint met zijn zwarte pieten keek er al naar uit om bij ons langs te komen. Sint is geïnteresseerd in de handbalsport en vind NOAV een leuke vereniging. Hij volgt onze teams vanaf afstand en kan vaak een woordje mee praten over hun prestaties. We wensen onze jeugdige spelers en speelsters veel plezier bij de Sint.

Na het bezoek van de Sint vinden er nog diverse wedstrijden plaats en onze teams ervaren uw steun en support als iets geweldigs. Het maakt dat men net dat stapje meer doet en  hierdoor zelfs de wedstrijd winnend afsluit. Dat maakt ons troits op zowel onze teams als ons publiek. Veel bezoekende teams ervaren onze hal met al zijn supporters als een leuke fijne spannende wedstrijd. Niet overal is er zo veel publiek. Via deze weg willen we u bedanken voor de support aan onze teams.

Kleine huishoudelijke mededeling, het helpt ons, staf en stichting Menswel, enorm indien u bij het verlaten van de tribunes deze schoon achter laat en zeker eventueel gebroken glas, etc. opruimt. Alvast een woord van dank voor uw hulp.

Na het bezoek van de Sint, willen we u nu alvast aangeven dat op zondag 29 december weer onze oliebollen actie gepland staat. Ook dit jaar zullen we weer 6 oliebollen aanbieden voor 5 Euro. Een actie die ons door Echte Bakker Marcel Roubroeks wordt aangeboden. Het is een deur naar deur actie door al onze leden en het vertrek en verzamelen vindt plaats in de Reinoudhal rondom 10.00 uur.

Voor nu wensen we u veel plezier en veel sportieve spannende wedstrijden startende met onze jeugd wedstrijden gedurende de ochtenden en middagen en als afsluiting op deze zaterdag de senioren 1 wedstrijden.

Veel plezier bij onze wedstrijden namens Bestuur en leden HV NOAV.