Voorwoord wedstrijdbulletin 23 maart

In Nieuws by Roger Jennen

Welkom bezoekers, sponsors, sportvrienden en leden van HV NOAV

Vanavond de laatste thuis wedstrijd HS1 en DS 1 seizoen 2018/2019.
Een seizoen met veel gezichten en wisselende successen. Overall heerst een positief beeld. In onze Reinoudhal hebben we diverse zeer enerverende partijen handbal mogen aanschouwen. Daarmee doelend op niet alleen senioren 1 wedstrijden. Als publiek hebt u vaak kunnen genieten van de sterren van de toekomst in onze jeugdteams. Veel teams staan in hun klassen op kampioenschap koers. Bij het ter pers gaan van dit boekje zijn zaken nog niet beslist. We wensen alle teams success in de afsluitende wedstrijden.
Natuurlijk is er ook een team dat al langere tijd weet dat ze kampioen zijn.
Daar loopt de spanning voor een mogelijk ander kampioenschap, het Nederlands kampioenschap, al redelijk op. Naar dit kampioenschap gaat het team NOAV B1 zelfs met twee zelf geregelde bussen. Dit omdat ouders/verzorgers en vrienden en kennissen van deze kids, geen wedstrijd van hun kroost willen missen.
We wensen dames jeugd B1 veel succes.

Wat betreft onze HS1 en DS1 senioren teams zien we dat Dames1 zeker zijn van klasse behoud en bij Heren1 het er naar uitziet dat men dit ook gaat realiseren. Dames1 senioren hebben een dip gehad in de start van 2019 maar zich daar goed van hersteld en nog steeds uitzicht op een 3e of misschien 2e plaats, afhankelijk van uitslagen van directe concurrenten voor die plaatsen.
Bij Heren senioren zien we dat vanaf start 2019 men er beter voor staat.
Een team dat meer dan 30 goals scoort wint normaliter een wedstrijd, bij onze Heren was dat helaas niet het geval door verdedigend zwakker te zijn. Dat is nu ook gedicht qua spel en dus zien we dat er gewonnen wordt. We vertrouwen erop dat ook Heren senioren landelijk spelen veilig stelt.
Daar het het laatste boekje van seizoen 2018/2019 betreft, ook enkele opmerkingen en mededelingen voor komende maanden:
· Afsluitende en mogelijk kampioenschap wedstrijden eerste weekend april
7/7-04-2019
· NK wedstrijden Dames jeugd B1 op zaterdag 13 April
· Jaarvergadering HV NOAV vrijdag 3 Mei 2019 20.00 uur in Reinoudhal
· Toernooi F/E/D jeugd in reinoudhal op zaterdag 18 Mei 2019
· Braggeltoernooi op zaterdag 22 Juni 2019

Voor nu wensen we u veel plezier en veel sportieve spannende wedstrijden startende met onze jeugd wedstrijden gedurende de ochtenden en middagen en als afsluiting op deze zaterdag de senioren 1 wedstrijden.
Tevens willen we u bedanken voor uw support en aanmoedigingen gedurende het seizoen en hopen u straks in Oktober, bij aanvang zaal competitie 2019/2020 weer te mogen begroeten.

Veel plezier bij onze wedstrijden namens Bestuur en leden HV NOAV.