Voorwoord wedstrijdboekje 17 november

In Nieuws by Roger Jennen

Voorwoord wedstrijdboekje seizoen 2018/2019

Op de kalender volgen de dagen elkaar snel op en zijn we in de dagen voor de feestdagen beland. Voor onze teams zijn de feestdagen die naderen ook tevens een keerpunt in de competitie. Men heeft tegen alle teams bij het einde van het jaar al eens gespeeld en een beeld van waar je als team staat is gemaakt. Dat geeft vaak ook een gezonde druk want sommige teams zullen constateren dat ze meedoen voor het kampioenschap en anderen zien de onderste plaats van de competitieladder akelig kort bij. Als NOAV trachten we deze spanning gezond te houden en het belangrijkste aspect van NOAV, plezier in een competatieve omgeving, vast te houden.

In de avondwedstrijd van de DS 1 en HS1 teams van de competitieronde van 3 November werden we getrakteerd op spannende wedstrijden. Bij HS 1 wisten de “jonkies” met vastberaden spel en teamgeest de punten in Susteren te houden. Dat was een geweldige prestatie van de Heren die veelal tegen een tegenstander speelden die uit de kluiten gewassen en ouder/ervarener was. Chapeau voor onze Heren hoe men met deze situatie omging. Wanneer men dit vast houdt gaan we nog leuke wedstrijden zien.

Bij de DS1 wedstrijd werden we getrakteerd op een tegenstander die met twee ervaren speelstersin hun gelederen, ons spel ontregelde en daar aan het einde van de wedstrijd ook nog de beloning van kreeg. In een spannende, niet altijd even mooi verlopende wedstrijd, werden de DS1 verslagen met een doelpunt verschil. Een spannende wedstrijd voor het publiek maar een kater voor DS1. De eerste wedstrijd met een verlies afgesloten. Niet getreurd, blijven geloven in eigen kunnen en focussen op wat belangrijk is, je eigen spel en inzet en we kunnen de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Nu al noteren als datum ZONDAG 30 December: Een NOAV activiteit die altijd in samenwerking met Marcel Roubroeks, Echte Bakker uit Sittard, uitvoeren.

Mogelijk en hopelijk ten overvloede willen we u nogmaals vragen om respect te hebben en tonenvoor spelers/speelsters en scheidsrechters, supporters van tegenstanders. Eenieder doet zijn best om ons een leuke handbal avond te bezorgen. Iedereen ervaart het spel op zijn eigen manier en met eigen zienswijze. Dat maakt emotie en geeft sfeer. Laten we zorgdragen dat die sfeer gezellig blijft. Als NOAV worden wij aangesproken indien men het niet als sportief ervaart. Dat maakt dat er een negatieve sfeer rond NOAV gaat hangen. Help ons dit voorkomen.

We wensen een gezellige en sportieve avond.

Bestuur en P&R commissie HV NOAV