Seizoensopening 2016

In Nieuws by Peter

Graag willen we jullie uitnodigen voor de seizoensopening 2016-2017. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 10 september in de Reinoudhal. Tijdens de seizoensopening zullen we ook de sponsorloop houden. Dit zodat we alle leden bij elkaar hebben en er gezamenlijk een leuke middag van kunnen maken. Dit jaar zal de obstacle-run indoor zijn!

Het programma ziet er als volgt uit:

• 15.00 – 16.00 uur Obstacle run voor C-jeugd/B-jeugd/A-jeugd
• 16.00 – 17.00 uur Obstacle run voor Mini’s/F-jeugd/E-jeugd/D-jeugd.
• 17.00 – 17.30 uur Huldiging kampioenen + prijswinnaars obstaclerun
• ± 17.30 uur Teampresentatie
• ± 18.15 uur Buffet + gezellige avond

Informatie Obstacle Run / Sponsorloop

Net als vorig jaar hebben we de sponsorloop omgetoverd tot een obstaclerun. Dit jaar zal er een hele nieuwe baan voor jullie gemaakt worden en ditmaal indoor in de Reinoudhal. Met de sponsorkaart kun jij mensen vragen of ze je willen sponsoren. Vorig jaar was de prijs voor diegene met het meeste geld een bioscooppakket en het team dat het meeste opgehaald had is een avondje gezellig gaan bowlen. Wil jij dit jaar een van de prijswinnaars zijn. Zorg dan voor veel sponsoren en een goede conditie!

Wat moet je doen?

Je krijgt van je trainer een invulformulier (dat je ook hier kunt downloaden) en probeert zoveel mogelijk mensen te vragen die jou willen sponsoren. Dit kan met een bedrag per rondje of een vast bedrag. Om jullie te motiveren is er een prijs voor het team dat het meeste geld ophaalt en voor het individu dat het meeste ophaalt. Neem het formulier mee naar de sponsorloop, heb je meerdere formulieren niet ze dan aan elkaar.

SUCCES!

We zien jullie hopelijk allemaal 10 september in de Reinoudhal.