Oproep kantinehulp

In Nieuws by Nadine Storken

Op deze pagina een vraag om hulp en ondersteuning. Zoals u allen die dit boekje regelmatig leest weet, is NOAV door het buiten gebruik raken van het eigen handbalveld volledig uitgeweken naar de Reinoudhal. Daarbij is ook onze kantine komen te vervallen e hebben wij gemeend om een kantine opzet in de Reinoudhal te moeten starten. Hoofdreden was dat veel bezoekende teams maar ook supporters ons vaak vroegen waarom er niets te eten was in onze hal. Stichting Menswel heeft aangegeven dit niet te willen uitvoeren en aangeboden dat wij dat wel mochten gaan uitvoeren onder eigen beheer.

Zo zijn wij opzoek gegaan naar een nieuwe kantine commissie die deze zaken gedurende de wedstrijden van senioren op de zaterdag avond wilde oppakken. Gelukkig waren er twee enthousiaste supporters en vrijwilligers die de kar wilden gaan trekken, Francis Jennissen en Nicole Eijpen.

Beide dames hebben het beheer en opzetten voortvarend opgepakt en het zal niemand ontgaan zijn dat we een kantine hebben met een redelijk assortiment. De dames zijn nu op zoek naar enthousiaste collega’s die samen met hun willen zorg dragen dat de 11 wedstrijd avonden van de senioren teams er een bezetting in de kantine is vanaf ongeveer 17.30 uur t/m 21.30 uur. We zoeken hiervoor leden, ouders, vrijwilligers, teams, die kunnen en willen bijdragen de kantine tot een nog groter succes te dragen.

Wil jij onze kantine gedurende een van de 11 wedstrijddagen versterken, meld je dan aan bij Francis of Nicole of schrijf je naam op het deelname formulier dat ophangt tussen kantine en entree, op de wand van de kantoor zijde. Met enkele uurstjes hulp per jaar zijn wij al gehalpen. Ook dat is #wijzijnnoav.

Wij rekenen op jou, NOAV-supporter, en bedanken je nu alvast voor de getoonde hulp en interesse.