Oliebollenactie 2017

In Nieuws by Nadine Storken

Oliebollenactie 2017

Beste ouders, trainers en coaches,

Ook in 2017 organiseren we weer in samenwerking met Echte Bakker Marcel Roubroeks de NOAV oliebollen actie. Velen is mogelijk niet duidelijk wat het belang van deze actie is. Onze sponsor Echte Bakker Marcel Roubroeks stelt ons in staat om een extra bron van inkomsten te hebben. Tegen materiaal kosten stelt Marcel ons de oliebollen ter beschikking. Naast de inkomsten die deze actie met zich mee brengt, is er de team spirit en saamhorigheid die we nastreven naast het met elkaar contact hebben of kennismaken met andere teams. Een extraatje dat de NOAV familie maakt tot de club die NOAV is.

We moeten de informatie wie gaat deelnemen, welke ouders bereid zijn te helpen en eventueel met een auto kunnen komen uiterlijk vrijdag 22 December te ontvangen. Dit om een goede planning te kunnen maken en de wijken te verdelen en de inspanning voor een ieder zo beperkt mogelijk te houden.

Het is de bedoeling dat we op Donderdag 28 December met alle teams van mini’s t/m C jeugd de oliebollen verkopen en de resterende teams vanaf B jeugd t/m Senioren begeleiding op zich nemen. met auto’s en andere vervoer middelen, zodat ze de jeugd ondersteunen zo veel mogelijk oliebollen te verkopen. Van deze groep zoeken we ook 6 vrijwilligers die oliebollen willen suikeren en inpakken in de hal vanaf circa 08.30 uur.
Elk verkopend team dient zelf aan te geven hoeveel oliebollen zakken ze nog denken te verkopen en dit door te geven aan de nabezorg service die vanuit de Reinoudhal plaats vindt. Communiceer dus goed wat je nog binnen je groep hebt en denkt nodig te hebben. Gesuikerde oliebollen dienen we af te rekenen, niet gesuikerde oliebollen niet.

De prijs van oliebollen is € 5,- voor 6 oliebollen. Verkoop zal rond 10.00 uur starten. Bij voldoende deelname van verkopende leden zijn we ± 12.00 uur klaar.

Wat verwachten we van jullie:
• Binnen jullie team inventariseren wie er mee doet
• Aangeven en bevestigen aan INFO@NOAV.NL hoe jouw verkoop team er uit ziet en met hoeveel personen jullie er zullen zijn, inclusief ouders/auto’s
• Vanaf B jeugd t/m senioren aangeven wie in hal mee wil suikeren en inpakken van de oliebollen vanaf 08.30 uur op de verkoop dag (± 6 mensen nodig)

Deelname uiterlijk Vrijdag 22 December mailen naar INFO@NOAV.NL
Om de veiligheid voor onze leden te verbeteren, vertrekken we dit jaar opnieuw vanuit onze vertrouwde sporthal, De Reinoudhal.

PS Tip voor ouders is om (water bestendige) draagzakken of zelfs bolderkarren mee te nemen om de oliebollen zakken naar de wijken te transporteren. Voor kleingeld wordt gezorgd.

Sponsorcommissie NOAV