NOAV ontvangt Yvette Broch op zondag 17 Juni

In Nieuws by Cor

Sinds Nederland op handbal gebied zowel Europees als wereld niveau een vooraanstaande positie in neemt, zien we ook bij NOAV interesse voor handbal stijgen. Er is een gestaag groeiend aantal leden. Met name jeugd lijkt de handbal sport, die toch al snel als hard en zwaar wordt ervaren, te omarmen als een leuke team sport. Een sport die meer doet dan alleen bezig zijn met bewegen. Naast het fysieke en mentale is er ook de team spirit. Iets dat we bij NOAV ook hoog in het vaandel hebben staan en onze Nederlandse dames uitstralen.

Dat bracht ons binnen NOAV op het idee een clinic van een van de dames van “ons” Nederlands team te realiseren. Daarbij hebben we natuurlijk niet zo maar iemand gekozen, maar een speelster die toch kleur en vorm geeft aan het Nederlandse team.
We zijn dan ook trots dat Yvette Broch bereid is om op zondag 17 Juni een aantal clinics voor ons te komen verzorgen. Uit de hoeveelheid inschijvingen kunnen we afleiden dat we een geode keuze hebben gemaakt getuige het feit dat er al meer dan 100 inschrijvingen binnen zijn.
We wensen jullie allen veel plezier op deze zondag 17 Juni en bedanken Yvette Broch dat ze bereid is onze kids een blik te geven op haar wereld en inzet die ze doet om op wereld nivo te kunnen handballen. Naast succesvol voor NL is Yvette ook zeer succesvol op Europees club nivo. We feliciteren Yvette met het, samen met haar Nederlandse collega Nycke Groot, behalen van de Champions League voor de tweede keer op rij.