Nieuwe weg met nieuwe huisstijl NOAV.

In Nieuws by Cor

Al geruime tijd waren we binnen NOAV bezig om naar een nieuwe huisstijl te gaan. NOAV heeft een lange historie maar is ook vernieuwend en dat wensten we ook uit te stralen. Binnen het technische kader waren we al langzaam naar een totale aanpak van spe(e)lers/(sters) gegaan door aandacht te besteden aan teamgeest, kracht sport, voeding, stabiliteit, etc. Daarnaast zochten we naar juiste en voldoende staf bezetting van teams om een gegarandeerde basis te hebben en bezitten. Binnen Bestuur werkten we sinds een kleine 3 jaar met een mindmap die een beeld was van onze koers en noodzakelijke verbeterpunten. Onderdeel naast genoemde punten was ook het kijken naar de “communicatie” ook wel PR genoemd en onderdeel van de Sponsor en PR commissie.

Als eerste onderdeel zijn we gestart met het nieuwe logo en hebben dit op alle aspecten door getrokken zoals wedstrijdboekje, brieven, logo in hal, etc. Nieuwe onderdeel van de PR was om te kijken of we naar een nieuw eigen NOAV shirt konden gaan. Met hulp van Salvador Essers zochten we contact met diverse shirt leveranciers en na een lange zoektocht, met dank aan Wim Slangen Sports te Echt, kwamen we in contact met Hummel. Hummel is een bekende naam binnen de handbalsport en Hummel stelde ons in staat een eigen ontwerp te maken. In dat ontwerp verwerkten we onze historie, het familie karakter, onze afkomst en ons streven. Een tocht gestart in Februari dit jaar kwam dit weekeinde in het voetlicht. Door een uitnodiging van OCI Lions die ons uitnodigden voor de line up van OCI Lions bij hun Champions League wedstrijd.
Voor ons een geschenk omdat het toevallig paste met de komst van de nieuwe shirts voor sommige teams. Alle navolgende teams t/m A jeugd van zowel Dames als heren jeugd teams zullen in de komende weken hun nieuwe shirts gaan ontvangen. Onze teams stonden er perfect op en het nieuwe shirt is een juweeltje waar we zeer trots op zijn. In de komende seizoenen zullen de Senioren teams nog volgen. Daar zijn nog lopende afspraken met sponsors. In een vroeg stadium zullen we daar gaan bespreken hoe zaken om te zetten bij aflopen contract.

Tevens willen we melden dat de clublijn qua sokken, training shirts, trainingspakken etc, onderdeel van ons club imago, ook te verkrijgen zijn bij Wim Slangen Sports te Echt. Wij willen een ieder die dit mogelijk gemaakt heeft en gesteund heeft van harte bedanken voor steun en inzet, zonder steun hadden we dit niet kunnen bereiken. Een speciaal woord van dank aan al onze sponsors die mee zijn gegaan in onze opzet en die in de denkfase mee geholpen hebben om juiste keuzes te maken.