Jeugdkamp 2017, inschrijven niet meer mogelijk.

In Nieuws by Cor

Leden van HV NOAV weten het al een tijdje, van 21 april tot en met 24 april staat het Jeugdkamp 2017 gepland. Na eerste vermelding dat je een inschrijf formulier kon down loaden, begon de stroom van aanmeldingen te lopen. Er was al duidelijk, na Jeugdkamp 2016, dat onze leden uitkeken naar Jeugdkamp 2017 en dat zien we terug in de aanmeldingen. Nu, na enkele weken inschrijftermijn, moeten we constateren dat het jeugdkamp 2017 overboekt raakt. Op basis van de gegevens van 2016 hadden we deelnemende teams al gereduceerd tot C jeugd, kamplocatie aangepast, etc. Op deze manier dachten we te garanderen dat we voldoende deelname plaatsen hadden. Nu, begin Maart 2017, hebben we al 72 inschrijvingen, een record.

Dit record noodzaakt de kamp leiding niet allemaal op locatie te kunnen laten slapen. Dit om slaap plaatsen en voldoende leiding, die toezicht kan houden en verantwoordelijk is voor onze kampjeugd, aanwezig te hebben.
Vanaf vandaag moeten we melden dat de inschrijf termijn is gesloten en we ook geen extra inschrijvingen meer kunnen accepteren. We hebben op de lokatie geen slaapplaatsen voor meer jeugd leden. Voorgaande jaren was laat inschrijven nog mogelijk, helaas lukt dat dit jaar niet.

We betreuren dat we geen inschrijvingen meer accepteren. Maar we wensen middels dit bereikte verantwoorde maximum zorg te dragen dat veiligheid, plezier en voldoende aandacht voor elk jeugdlid, gewaarborgd is en blijft.
Voor Jeugdkamp 2018 zullen we kijken hoe we mogelijk met nog groteren betaalbare locaties kunnen werken. Dat is echter niet eenvoudig, we doen onze best.

Namens Bestuur,Jeugdcommissie en Jeugdkamp team.