Een geweldige zondag in Juni.

In Nieuws by Cor

Zoals op onze site vermeld werd zondag 17 Juni een clinic georganiseerd die gegeven werd door Yvette Broch. Yvette verzorgde de clinic samen met haar zus Marjolein en enkele oude bekenden van NOAV. Zo waren daar naast Yvette en Marjolein Broch ook Annfleur Bruggeman (TSV Leverkusen), Kelly Koolen en Kelly Hofmans (beiden V&L) in onze Reinoud hal. Qua opkomst waren er meer dan 100 enthousiaste NOAV leden die met veel inzet en plezier genoten van deze clinic. Op een speelse manier werd door belangrijke aspecten van het handbal spel gelopen. Daarbij waren snelheid, behendigheid, flexibiliteit en raffinement een onderdeel van de clinic. Niet alleen onze NOAV jeugd genoot van de clinic maar ook het voltallige publiek dat veelal uit opa’s, oma’s, ouders, verzorgers en vrienden en vriendinnen van de NOAV familie bestond. Veel papa’s zullen genoten hebben dat op hun vaderdag de kids een schitterende dag door maakten. Dan ben je als papa al snel tevreden. Ook Yvette en Marjolein Broch genoten zichtbaar van het enthousiasme en inzet van onze jeugd.
Net voor de derde groep die aan de clinic wilde starten was er de tombola waarbij zeer begerenswaardige shirts werden verloot van bv. onze Nederlandse handbal dames, speelsters van TSV Leverkusen, etc. Enkele NOAV jeugdleden waren apetrots dat hun tombola lot het winnende nummer was. Zichtbaar blij haalden zij hun prijs op en genoten, bekeken door vele beteuterde gezichtjes die ook hadden willen winnen. Dat is ook een belangrijk onderdeel van het handbal spel, er is vaak maar een winnaar. Volgende keer hopen op meer succes.
Na de tombola startte de 3e clinic en deze eindigde rond 15.45 uur waarbij een ieder tevreden terug keek op een goed verlopen en georganiseerde dag. Er waren vele complimenten voor de organisatoren van deze geweldige zondag. Ook Yvette Broch en haar zus bedankten voor de hartelijke ontvangst en verlieten onze Reinoudhal met een tevreden gevoel. Als NOAV zijn we trots dat we een enthousiaste groep vrijwilligers hebben die dit verzorgd en mogelijk gemaakt hebben. Organisatie team, namens alle leden, hartstikke voor deze geweldige zondag. Hier zal nog lang over worden nagepraat. (op de foto het organiserende team) Natuurlijk ook een extra woordje van dank aan alle vrijwilligers die kantine, bar en begeleiding voor hun rekening hebben genomen. Ook hun steun is zeer belangrijk en noodzakelijk. Vrijwilligers, bedankt. Op naar ons volgende event.