Doe mee aan de Handbal Inside Clubactie!

In Nieuws by Roger Jennen

Beste handballiefhebber,

Namens het nieuwsmedium Handbal Inside maken we u attent op de Handbal Inside Clubactie die wij in het leven hebben geroepen. Mocht u ons al kennen dan weet u wellicht van ons magazine, dat vier keer per jaar uitkomt. Via dit magazine, onze website www.handbalinside.nl [1] en onze podcast proberen wij al een aantal jaar handballiefhebbers te bedienen van het laatste nieuws en mooie achtergrondverhalen. Hier krijgen wij vaak leuke reacties op, ook van verenigingen waar wij vaak nauw mee samenwerken. De Coronacrisis heeft er ook in de handbalwereld ingehakt en veel van deze verenigingen getroffen. Handbal Inside wil graag een steentje bijdragen om verenigingen in Nederland te helpen via onze clubactie.

WAAROM ZOU IK MEEDOEN AAN DE CLUBACTIE?

Veel clubs staan, door bijvoorbeeld het uitblijven van kantine-inkomsten, voor financiƫle uitdagingen. Bedrijven hebben harde klappen opgelopen, dus zullen ook de sponsorinkomsten van verenigingen flink terug kunnen gaan lopen. Handbal Inside wil verenigingen helpen met een kleine donatie per afgesloten abonnement.

HOE WERKT DE CLUBACTIE?

Handbal Inside komt met een speciale Clubactie in deze moeilijke coronacrisis. Bij het afsluiten van een abonnement op het Handbal Inside Magazine kun je de kas van je vereniging spekken!

Voor 24,95 per jaar ontvang jij vier keer per kalenderjaar het enige handbalblad van het land. Liefst tien euro gaat naar een door jou gekozen club! Daarmee help jij jouw vereniging door deze moeilijke coronaperiode.

Je kunt meedoen aan de clubactie via de volgende link:

https://handbaldeals.nl/product/handbal-inside-clubactie/