Dames Veteranen opnieuw kampioen?

In Nieuws by Cor

Afgelopen jaar werden onze Dames Veteranen NOAV kampioen in hun divisie. Dames Veteranen is een enthousiaste club oud speelsters van een van de NOAV teams die het handbal spel nog steeds goed beheersen en menigeen verrassen. Veel van onze jeugd spelers/speelsters zullen in de team leden van Dames Veteranen hun trainer/coach herkennen, een teken hoeazeer deze Dames nog steeds verweven zitten in NOAV.
In 2018 werd deze enthousiaste groep kampioen en waren daar veel supporters bij aanwezig.
Ook dit jaar maken de dames weer grote kans om kampioen te worden. Er zal voor moeten worden geknokt. Op dit moment ziet de situatie er gunstig uit en dient men minimaal gelijk te spelen of liefst winnen om het kampioenschap binnen te halen. Ditmaal betreft het een uitwedstrijd in Valkenswaard, woensdag 12 Juni om 20.45 uur.
Onder de bezielende leiding van Ton Kozak en met trotse sponsors Sportinstituut Hofman en Medifit hopen de dames dat ze het kampioenschap veilig stellen.
Het zou geweldig zijn als Dames Veteranen ook enige support vanuit de NOAV supporters hoek zouden krijgen.NOAV bestaat uit een “grote familie” en daar horen onze Dames Veteranen zeker bij.
Dames, we wensen jullie veel succes.