Dames Veteranen opnieuw kampioen !!

In Nieuws by Cor

Zoals we aankondigden zouden onze Dames Veteranen vanavond 12 Juni om 20.45 uur opnieuw een kampioen wedstrijd spelen in Valkenswaard tegen VHC.
Dames Veteranen hadden zich goed voorbereid en waren klaar om de strijd aan te gaan en opnieuw een kampioenschap binnen te halen.
Dat er bij Dames Veteranen nog altijd mooi en attractief handbal wordt gespeeld en dat Dames Veteranen nog steeds fanatiek zijn moge duidelijk zijn.
De wedstrijd die het kampioenschap moest brengen, leefde al enkele weken.
Het fanatisme en gebrand zijn om goed te presteren hebben we kunnen ook al ervaren bij oefen/demonstratie wedstrijden tegen senioren teams of wanneer Dames Veteranen onze senioren teams uithelpen als gevolg van speelsters gebrek.
Velen van de Dames Veteranen zijn, zoals al gemeld, nog steeds aktief binnen NOAV, velen als trainer coach mmar ook als vrijwilliger of bestuurslid.

Helaas kwam er bij trainer/coach Ton Kozak op dinsdag een telefoontje binnen dat VHC de wedstrijd niet zou kunnen spelen en men de partij als winst voor NOAV zou registreren. De uitslag van de wedstrijd werd op 10-0 voor HV NOAV geregistreerd en daarmee zijn onze Dames Veteranen NOAV kampioen in seizoen 2018/2019.
Voor mogelijke supporters vanuit Susteren, de wedstrijd gaat vanavond dus NIET door.
Dames Veteranen kreeg dit bericht op hun training te horen. Er werd nog wel gejuigd maar echte voldoening was dit niet, men had er voor willen strijden. Toch zijn Dames Veteranen voor de tweede keer op rij kampioen.
Wij feliciteren Dames veteranen met het behaalde kampioenschap, Dames we zijn trots op jullie prestaties.
We wensen jullie voor de komende competitie ook al vast veel succes, jullie kennende wordt dat ook weer een spannend seizoen.