Braggeltoernooi 2017

In Nieuws by Cor

In 2016 werd het 1e indoor Braggeltoernooi van HV NOAV uit nood geboren. Eerder in 2015 was er een fikse scheur in de speelvelden geconstateerd en nader onderzoek gaf aan dat repareren alleen mogelijk was als terrein geheel afgegraven werd. De eigenaar, gemeente Echt-Susteren, benaderde hierop NOAV om te kijken of er andere opties waren dan het veel geld kostende opknappen van buitencomplex Coppelweide. Gevolg, geen buiten competitie, geen eigen ruimte meer en een noodgedwongen overstap naar de Reinoudhal. Zo ook toen een 1e indoor Braggeltoernooi.

Of het nu de nieuwe omgeving was, een verkeerde datum, de opkomst was wat minder dan bij ons eigen complex Coppelweide. Velen schreven zich afwachtend in voor het toernooi. Uiteindelijk namen 8 teams deel en bleek indoor toch een gezellig en succesvol toernooi. Al snel werd duidelijk dat het elkaar aanmoedigen naast genieten van versnaperingen hand in hand gingen onder een constante aangename temperatuur en zonder invloed van weergoden. Toch nog veel voordelen op ook nog een constant terrein en meegevende ondergrond.

Dat heeft ons doen besluiten om ook in 2017 weer een Braggeltoernooi te organiseren, het 2e indoor Braggeltoernooi.
De datum waarop dit gaat plaats vinden is zaterdag 24 juni 2017 vanaf 10.00 uur in de Reinoudhal te Susteren.
Het inschrijfformulier hier te downloaden zijn. Inschrijven zal mogelijk zijn tot en met 1 week voor het toernooi. Inschrijvingen graag versturen naar info@noav.nl. Dan kunnen we zaken correct archiveren en bijhouden.
We hopen een ieder weer terug te zien op deze zaterdag 24 Juni 2017. Tot dan.