Afspraken voor de alternatieve competitie voor alle jeugdleden

In Nieuws by Roger Jennen

De alternatieve competitie voor alle jeugdleden tot en met de A-leeftijd zal op 12 juni aanvangen. T.a.v. de geldende coronamaatregelen volgen wij de uitgangspunten uit het protocol verantwoord sporten van NOC-NSF.

Daarnaast zijn er een aantal aanvullende afspraken voor de Reinoudhal in Susteren:

  1. Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij amateurwedstrijden. Publiek bij de alternatieve jeugdcompetities is daarom niet toegestaan. Voor bezoekende verenigingen is het toegestaan dat begeleiders/chauffeurs. (max. 6 personen) de wedstrijden mogen bezoeken.
  2. De aanwezige begeleiders/ chauffeurs  van de bezoekende vereniging  dienen het bezoek aan de sporthal een mondkapje te dragen en plaats te nemen op de tribune, staan is niet toegestaan. (hierop is toezicht).
  3. Teams en hun begeleiding kunnen 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd de hal betreden en dienen na afloop binnen 10 minuten na de wedstrijd, de hal weer te verlaten.
  4. Toejuichen of aanmoedigen is niet toegestaan.
  5. De kantine is gesloten.
  6. Let  op: vanwege werkzaamheden in de Reinoudhal is het voorlopig helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers en de douches. Excuses voor het ongemak en hopende op jullie begrip.

We vertrouwen op uw medewerking en hopen u tijdig en voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er vragen zijn stel deze dan aan de trainer/coach van HV NOAV.

Namens Bestuur HV NOAV