NOAV is een ambitieuze handbalvereniging met ca 240 actieve leden verdeeld over 17 teams verdeeld over de klassen die NHV kent. De club kent drie seniorenteams welke spelen in regio/hoofd klasse. Daarnaast kent NOAV een bloeiende jeugdafdeling met dames A junioren teams, B-junioren teams, C-junioren teams, D-junioren, E-junioren, F-junioren teams en mini-teams naast heren junioren B-team, junioren C team en recentelijk junioren E team.

NOAV streeft ernaar handballen in Susteren-Echt en omgeving te behouden. Daarbij focust NOAV op nieuwe generaties die de fakkel overnemen. NOAV is een vereniging met een rijke traditie en kent een lang bestaan getuige het 65 jarig bestaans feest dat in 2013 werd gevierd. De vereniging heeft een vriendelijk karakter met de uitstraling en insteek van één grote familie, waarbij vriendschap een centrale rol speelt. De thuisbasis is sportcomplex ‘Coppelweide’ en de Gemeentelijke Sporthal ‘Reinoudhal’. De route naar deze locaties kunt u vinden via desbetreffende links.

Deze site is informatief en interactief en heeft als doel een beeld weer te geven van wat er zich binnen de vereniging afspeelt en welke activiteiten plaats vinden. Daarnaast is via de site informatie omtrent de wedstrijd- en trainingsschema’s, wijzigingen in het programma en bestuursmededelingen te vinden.

Via de site kunt u ook kennis maken met de sponsoren die NOAV steunen. NOAV kent vele mogelijkheden van sponsoring en wil u graag te woord staan indien er interesse is voor sponsoring.

Wij wensen u veel plezier op onze website en houden ons aanbevolen voor op- of aanmerkingen.

Wilt u ons team van enthousiaste sportievelingen of vrijwilligers komen versterken via een lidmaatschap, ondersteuning van teams of commissies, laat ons dit dan ook weten.